Lediga tjänster
Vi söker efter just dig!
– Kom och jobba med oss på Musselbaren och bli en del av Musselfamiljen.
Vi söker dig som har erfarenhet och är självgående, sätter både gästen och laget framför det egna jaget. Du har hjärtat på rätt ställe och har den där extra känslan för service och är aldrig rädd för att ta i där det behövs. Det är såklart meriterande om du kan och vill jobba på flera olika platser i restaurangen.
Inom Musselfamiljen har vi 4 verksamheter och även om vi jobbar med en blå tråd så skiljer sig verksamheterna åt. Musselbaren I Ljungskile med sitt charmiga Klocktorn och båten Märta som tar gästerna ut på fjorden.
Musselbaren på Smögen med sin sommarpuls som inte liknar något annat.
Musselbaren On the Road, Vår foodtruck och mobila musselbar i västsverige.
Klocktornet Destilleri, är vårt egna destilleri, där erbjuder vi vårt egna sortiment och anordnar provningar och trevliga event.
Nu söker vi dig som är Grym!
Oavsett om du är duktig Kock, Hovmästare, servis, bartender eller disk/runner.
Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom en trevlig och stimulerande arbetsplats med väldigt familjära gäster, vänner och gemenskap för livet.
Vi har kollektivavtal och erbjuder förutom en avtalsenlig lön också ett lojalitetsprogram som bygger på att vi värderar dig för din erfarenhet, lojalitet och service i ett extra lönetillägg plus delad dricks och personalförmåner.
I vår koncern har vi flera möjligheter till olika arbetsplatser och erbjudande om allt från timmar, extra, säsong, deltid och heltid och olika ansvarsnivåer.
Vi berättar gärna mer när vi hörs.
Vi erbjuder också fördjupad utbildning inom sjömat och dryck.
Hör av dig.
personal@ontherocksgroup.se vet du redan nu till vilken enhet du vill söka eller vill du veta mer? Låt oss boka en tid för en intervju.
Till Servisen söker vi dig som är:
Intresserad av mat & dryck i kombination
Serviceinriktad
Tycker om högt tempo och mycket att göra
Du tycker det är kul och inspirerande att sälja in menyn och det lite oväntade till gästerna
Ålder: 18 år +
Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av servering
Utbildning är ett plus i kanten
Till Baren söker vi dig som är:
Intresserad av dryck
Tycker om högt tempo och mycket att göra
Ålder: 20 år +
Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av bararbete
Utbildning är ett plus i kanten
Till Hovet söker vi dig som är:
Van vid högt tempo
Van vid att planera och styra arbetet
Yrkeserfarenhet i branschen minst 4 år
Meriterande om du har vana av systemen: EasyTablebooking, Caspeco.
Goda dryckeskunskaper inom vin/öl/sprit
Ålder: 25 år +
Utbildning är ett plus i kanten
Till köket söker vi dig som är:
Kreativ, noggrann och tycker om att skapa
Van vid högt tempo
Van vid a la carte servering
Ålder: 20 år +
Vi ser gärna att man har minst 3 års yrkeserfarenhet
Utbildning är ett plus i kanten
Till pizzabistron söker vi dig som är:
Noggrann
Van vid högt tempo
Erfarenhet från bakning av pizza
Ålder 20 år +
Vi ser gärna att man minst har 3 år yrkeserfarenhet
Utbildning är ett plus i kanten
Till Disk / Runner/ Städ söker vi dig som är:
Inte är rädd för att jobba och ta i
Van vid Högt tempo
Duktig på att planera ditt arbete
Hjälpsam, snabb och alert
Noggrann
Ålder: 16 år +
Allt gott, on the rocks!
Musselfamiljen