Lediga tjänster

Vi söker efter just dig!

– Kom och jobba med oss på Musselbaren och bli en del av Musselfamiljen.

Vi söker dig som har erfarenhet och är självgående, sätter både gästen och laget framför det egna jaget. Du har hjärtat på rätt ställe och har den där extra känslan för service och är aldrig rädd för att ta i där det behövs. Det är såklart meriterande om du kan och vill jobba på  flera olika platser i restaurangen.

Inom Musselfamiljen har vi 4 verksamheter och även om vi jobbar med en blå tråd så skiljer sig verksamheterna åt. Musselbaren I Ljungskile med sitt charmiga Klocktorn och båten Märta som tar gästerna ut på fjorden.

Musselbaren på Smögen med sin sommarpuls som inte liknar något annat.

Musselbaren On the Road, Vår foodtruck och mobila musselbar i västsverige.

Klocktornet Destilleri, är vårt egna destilleri, där erbjuder vi vårt egna sortiment och anordnar provningar och trevliga event.

Nu söker vi dig som är Grym!

Oavsett om du är duktig Kock, Hovmästare, servis, bartender eller disk/runner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en trevlig och stimulerande arbetsplats med väldigt familjära gäster, vänner och gemenskap för livet.

Vi har kollektivavtal och erbjuder förutom en avtalsenlig lön också ett lojalitetsprogram som bygger på att vi värderar dig för din erfarenhet, lojalitet och service i ett extra lönetillägg plus delad dricks och personalförmåner.

I vår koncern har vi flera möjligheter till olika arbetsplatser och erbjudande om allt från timmar, extra, säsong, deltid och heltid och olika ansvarsnivåer.

Vi berättar gärna mer när vi hörs.

Vi erbjuder också fördjupad utbildning inom sjömat och dryck.

Hör av dig.

personal@ontherocksgroup.se vet du redan nu till vilken enhet du vill söka eller vill du veta mer? Låt oss boka en tid för en intervju.

 Till Servisen söker vi dig som är:

Intresserad av mat & dryck i kombination

Serviceinriktad

Tycker om högt tempo och mycket att göra

Du tycker det är kul och inspirerande att sälja in menyn och det lite oväntade till gästerna

Ålder: 18 år +

Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av servering

Utbildning är ett plus i kanten

Till Baren söker vi dig som är:

Intresserad av dryck

Tycker om högt tempo och mycket att göra

Ålder: 20 år +

Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av bararbete

Utbildning är ett plus i kanten

Till Hovet söker vi dig som är:

Van vid högt tempo

Van vid att planera och styra arbetet

Yrkeserfarenhet i branschen minst 4 år

Meriterande om du har vana av systemen: EasyTablebooking, Caspeco.

Goda dryckeskunskaper inom vin/öl/sprit

Ålder: 25 år +

Utbildning är ett plus i kanten

Till köket söker vi dig som är:

Kreativ, noggrann och tycker om att skapa

Van vid högt tempo

Van vid a la carte servering

Ålder: 20 år +

Vi ser gärna att man har minst 3 års yrkeserfarenhet

Utbildning är ett plus i kanten

Till pizzabistron söker vi dig som är:

Noggrann

Van vid högt tempo

Erfarenhet från bakning av pizza

Ålder 20 år +

Vi ser gärna att man minst har 3 år yrkeserfarenhet

Utbildning är ett plus i kanten

Till Disk / Runner/ Städ söker vi dig som är:

Inte är rädd för att jobba och ta i

Van vid Högt tempo

Duktig på att planera ditt arbete

Hjälpsam, snabb och alert

Noggrann

Ålder: 16 år +

Allt gott, on the rocks!

Musselfamiljen