Lediga tjänster

Vi – On the rocks group, är en liten företagsgrupp som har två musselbarer, ett creperie, ett destilleri & bryggeri och en musselfabrik
Vi – är Rock’n’roll i galon – lite kaxigt, men med ödmjukhet, nyfikenhet och kunskap.
Vi – söker dig som känner dig som en av oss!

Våra musselbarer ligger på Lyckorna utanför Ljungskile, den första och Märtas hemmahamn. Här kan du också följa med Märta ut på spännande musselexpeditioner. Den andra Musselbaren ligger på Smögen, ute på Kleven, med Klevens tre (snart fyra) kök! Men var det inte tre Musselbarer, kanske du undrar? Jo, vi har haft två fantastiska säsonger i Lysekil också, men är inte där i år.
Creperiet ligger i en mysig lite galleria, mitt i Ljungskile.
Klocktornet Destilleri ligger just i Klocktornet, på Lyckorna.

Musselbaren på Kleven

Musselbaren och Klevens fyra kök ligger beläget ute på Klevens udde, på första parkett med bästa utsikt över Smögenbryggan. Vi har ca 70 sittplatser inne och nästan lika många på vår uteservering. Vår huvudråvara är musslan som växer i haven utanför oss. Vi jobbar även med lokala aktörer när det kommer till kött, fisk och grönt. Till våren 2022 öppnar vi vårt fjärde kök som består av den danska klassikern Smörrebröd. I baren jobbar vi mycket med dryck från vårt eget destilleri, Klocktornet. Den mesta ölen är egen eller från lokala bryggerier och vinerna noga utvalda från olika områden och leverantörer för att skapa en udda, rolig och spännande lista.

Till Servisen söker vi dig som är:
Intresserad av mat & dryck i kombination
Serviceinriktad
Tycker om högt tempo och mycket att göra
Du tycker det är kul och inspirerande att sälja in menyn och det lite oväntade till gästerna
Ålder: 18 år +
Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av servering
Utbildning är ett plus i kanten

Till Baren söker vi dig som är:
Intresserad av dryck
Tycker om högt tempo och mycket att göra
Ålder: 20 år +
Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av bararbete
Utbildning är ett plus i kanten

Till Hovet söker vi dig som är:
Van vid högt tempo
Van vid att planera och styra arbetet
Yrkeserfarenhet i branschen minst 4 år
Meriterande om du har vana av systemen: Thefork, Caspeco.
Goda dryckeskunskaper inom vin/öl/sprit
Ålder: 25 år +
Utbildning är ett plus i kanten

Till köket söker vi dig som är:
Kreativ, noggrann och tycker om att skapa
Van vid högt tempo
Van vid a la carte servering
Ålder: 20 år +
Vi ser gärna att man har minst 3 års yrkeserfarenhet
Utbildning är ett plus i kanten

Till pizzabistron söker vi dig som är:
Noggrann
Van vid högt tempo
Erfarenhet från bakning av pizza
Ålder 20 år +
Vi ser gärna att man minst har 3 år yrkeserfarenhet
Utbildning är ett plus i kanten

Till Disken söker vi dig som:
Inte är rädd för att jobba och ta i
Van vid Högt tempo
Duktig på att planera ditt arbete
Hjälpsam, snabb och alert
Ålder: 16 år +

Nu söker vi dig som starkt vill bidra till att nå vårt mål – att bli en av västkustens bästa restauranger i fråga om upplevelse, mat, dryck och arbetsglädje!

För din ansökan kontakta Emelie.didrik@musselbaren.se
Vi ser fram emot att höra just från dig!